Gyermektánc

Kedves Szülők, Hozzátartozók és Pedagógusok!

Az After School Tánc-, és Sportegyesület manótánc, gyermektánc, gyermek hip-hop, gyermek színpadi tánc, junior hip-hop tanfolyamokat indít 2015 februártól a 13. kerületben, a Westend Bevásárlóközpont közelében!

Egyesületünk nagy figyelmet fordít a gyermekek táncoktatására, versenyeztetésére, sportolási lehetőségeire. 
Az egyesületben a hagyományos sportágak mellett kiemelt szerepe van táncoktatási rendszerünknek. Fő célunk a mozgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a dohányzás visszaszorítása, továbbá a kulturális nevelés, a művészet iránti érdeklődés felkeltése, és a tanulás ösztönzése, mely által egészséges, intelligens, magabiztos, ambiciózus felnőttekké válhatnak a diákjaink. A táncnak mindemellett pedig kiváló személyiségformáló, csapatépítő ereje van.

Korszerű belvárosi termünkbe várjuk a táncolni, sportolni vágyó gyermekeket és szüleiket is, hiszen a felnőtteknek is gondoskodunk fitnesz órákról, fitnesz gépekről, masszázsról és családi akciókról.

Akcióink tartalmaznak:

25%-os testvérakciót
családi akciót

(anya-gyerek, apa-gyerek, kombinált)

A gyermekek oktatását lépcsőzetesen végezzük, a kezdő szinttől a versenyzői, fellépői szintig. A fellépéseken kívül rendszeresen biztosítunk kurzusokat, évente 2 záró gálát, nyári és téli táborokat!

Új tanfolyamokat indítunk a 2021/2022-es évadra is. Minden érdeklődőt várunk szeretettel!